Exertis | Nyheder

Pressrelease: Exertis opkøber Alphabridge

Tuesday, 20th October 2015

Pressrelease: Exertis opkøber Alphabridge

AlphaBridge startede i 2007 med at tilbyde løsninger til datalagrings på et tidspunkt hvor datamængderne øges eksponentielt. Virksomheden er en af de største aktører på markedet for opbevaring løsninger af store mængder data. Alphabridge tilbud løsninger på dessa områder

"Integrationen af AlphaBridges virksomhed og ekspertise i Exertis betyder, at vi kan tage det næste skridt og blive en del af en større helhed. Vi håber vores kunder vil sætte pris på de nye muligheder som dette opkøb medføre."

Roland Hansson, vd, Alphabridge


  • • Omkostningseffektiv lagring af store mængder data for f.eks. dokument, lyd, video og overvågning
  • Virtualiserede lagringsløsninger
  • Transaktionsintensive databaser baseret på SSD- eller SAS-systemer
  • Arkivering af data og e-mail med kryptering og sporbarhed
  • Backup-løsninger baseret på disk- og båndteknologi
  • Opbevaringsnetværk baseret på FC og IP SAN
  • Blokbaseret lagring, NAS og arkiv
  • Sikring af data for forretningskritiske applikationer

Opkøbet af AlphaBridge er en del af Exertiss investering på server- og enterprise markedet hvor Dells serverløsninger, displays og computere udgør basen.

Aftalen betyder, at Exertis allerede idag vil kunne tilbyde AlphaBridges produkter og tjenester og fortsætte med at arbejde med deres eksisterende kundebase. Alt personale indgår i Exertis, og dermed bevares kompetencen under nyt ejerskab.

"Denne kompetenceudvidelse og udvidelse af vores portefølje til enterprice er et naturligt skridt i Exertiss bevidste satsning på Business to Business." At indarbejde AlphaBridge i vores eksisterende sortiment gør os til en mere komplet leverandør af markedsledende løsninger til krævende kunder. ", Siger Daniel Johnsson , Administrerende direktør for Exertis AB.

"Integrationen af AlphaBridges og ekspertise i Exertis betyder, at vi kan tage det næste skridt og blive en del af en større helhed. Vi håber vores kunder vil sætte pris på de nye muligheder som dette indebærer. ", Siger Roland Hansson, adm. Direktør for AlphaBridge.

Om Exertis

Exertis er en af Nordens største it-, AV-, Large Display- og Entertainment distributører (spil, film, bøger og legetøj). Siden starten i 1996 har vi haft en stigende vækst hvert år og i 2015 havde en omsætning på 1,8 miliarder. Hovedkontor og lager ligger i Göteborg med lokale kontorer placeret flg. steder. Stockholm, Umeå, Helsingborg i Sverige, Sandefjord i Norge, Tampere i Finland og København i Danmark. Selskabet har i dag 190 ansatte.

PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.