Exertis | Nyheder

Ny produktserie: Design tasker fra STM Bags

15 december 2015

Tasker med stilfuldt design til en moderne livsstil

Nu har vi en helt ny serie af tasker til mobilenhed. Med STM Tasker ønsker vil at bibringe design til dagens kedelige udvalg af beskyttelse til computere, tabletter og meget mere.

STM Bags blev grundlagt i 1998 lige uden for Sydney, Australien i den berømte forstad til Bondi Beach. Målet var, og er stadig, at komme med en mere komfortabel, sikker og elegant måde at transportere digitalt udstyr på. I dag fremstiller STM en række forskellige computer tasker og etuier til mobile enheder, alle modeller er designet til at gøre livet lidt mere ubekymret.

STM

"Vores mission er at komme op med mere komfortable, sikre og elegante måder at transportere dit digitale usdtyr på."

Ethan Nyholm, grundlægger af STM Bags


STM Bags grundlægger, Ethan Nyholm kæmpede for at finde en taske, der beskyttede både sin bærbare computer og passer til hans moderne livsstil. En flok kedelige sorte tasker råber: "Laptop her!" var ikke lige hvad han søgte. Løsningen om at slippe for at vikle computeren ind i boblepakning og skubbe den i sin rygsæk var ikke det han ville "Der må være en bedre måde!" Så han begyndte at samarbejde med sin kollega, og nu grundlægger, Adina Jacobs at designe en bedre computertaske. Som man siger resten er nu historie.

-Vores mission er at komme op med mere komfortable, sikre og elegante måder at transportere dit digitale udstyr på. Vi fokuserede på detaljerne til et næsten absurd niveau. Med dette niveau af fokus håbede på at gøre os dygtige og unikke på hvad vi gør. Stilfuld tasker er en mangelvare i dag, siger Ethan.


www.stmbags.com

PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.